Most – ČP36

87 hráčů ze všech koutů České republiky se utkalo letos poprvé v turnaji nejvyšší kategorie na 15. základní škole v Mostě. Dříve „kvartální“ turnaj dnes označovaný jako „ČP36“ nabídl 311 zápasů v nichž padlo celkem 2021 branek a pořádně zamíchal pořadím Českého poháru. Ten letos doznal výrazných změn a započítávají se do něj nyní nejlepší výsledky ze tří celostátních a dvou regionálních turnajů. Jen těžko se dá proto odhadovat, kolik bodů a jaká umístění budou potřeba v jednotlivých kategoriích k postupu na mistrovství ČR.

K tomu mají nejlépe nakročeno úřadující mistr ČR v kategorii mužů Martin Kučera (EXMOST Brno) a aktuální juniorský mistr ČR Tomáš Fleišman (AB STAIN Most). Právě tito dva se potkali ve finále turnaje, z prvenství se po vítězství 3:1 radoval domácí Fleišman. Na stupních vítězů jim společnost dělal celkově třetí Jakub David (BHK Orel Boskovice).

Pohár pro nejlepší ženu si do Frýdku-Místku odvezla Veronika Grabinská, vítězství ve starších žácích oslavil Jiří Kříž (BHC Vršovice), v mladších žácích byl nejlepším Jan Feruga (BHK Orel Boskovice).