Wodzislaw Slaski – ČP12 & WTHA

Slunečně naladěná Wodzislav Ślaski přivítala 62 hráčů a hráček v restauraci Warka v rámci turnaje ve stolním hokeji – šprtci. Ten byl započítávaný do Českého poháru 2011 i WTHA Tour 2011. Vysoká účast slibovala velký počet bodů do obou soutěží, pro nejlepší byly navíc připraveny krásné poháry. Za celodenní dřinu by si je zasloužili všichni účastníci, protože „pod plachtou“ panovaly celý den pekelné podmínky a místní klimatizace nestíhala.

Pohár největší putoval zásluhou Martina Kučery do Brna. Ten totiž zvítězil ve finále turnaje na samostatné nájezdy nad uherčickým  Robertem Tihelkou když v základní hrací době skončil zápas nerozhodně 4:4. Pohár za 3.místo odvezl do Ostravy Aleš Tichavský, který podlehl v semifinále právě Tihelkovi a to v jeho průběhu vedl nad Tihelkou již 5:1!

Nejlepší ženou turnaje se stala Anna Ignacová (Šprtmejkři Ostrava), poháry v žákovských kategoriích si odvezla domů početná výprava Kroměříže. Nejlepším starším žákem byl Michal Šromota, v mladších žácích se nejlépe umístil Jakub Vaculík.