1.liga ČR

Poslední kolo první ligy nabídlo tři trojutkání ve kterých se bojovalo o medailové pozice.

V Boskovicích se utkali domácí se Žďárem a Doudeen Teamem. Domácí nejprve po boji zdolali Žďár 12:8, oba soupeře zdolal s přehledem Doudeen Team a čekal na výsledky z Ostravy, kde bojovali jeho soupeři o bronzovou pozici.

Těmi byli domácí Šprtmejkři, brněnský Exmost a jejich soupeř Prague NHL. Ten však kvůli porouchanému autu nakonec vůbec nepřijel a tak si oba připsali kontumační výhru. Ve vzájemném souboji pak přes nepříznivý vývoj utkání (1:4 po druhé směně, 4:6 po třetí) zdolal Exmost Šprtmejkry a bere prvoligový bronz.

Boj o titul se odehrával v Dobré Vodě u Českých Budějovic. Dosud neporažení domácí hostili úřadující mistry ČR Dragons Brno a trápící se Bizony Uherčice. Souboj obou celků s Uherčicemi měl být jen sladkým předkrmem před vzájemným soubojem o titul. Ani blázen by si nevsadil, že oba celky Uherčicím podlehnou a to dokonce rozdílem deseti bodů! /Dobrá Voda 4:14, Dragons 3:13/ Před výkonem Bizonů v posledním kole opravdu klobouk dolů, nepamatuji, že by někdo někdy uhrál s nejlepšími mužstvy v jeden den takový výsledek. Ani dvě jednoznačné porážky nezměnily nic na tom, že poslední souboj sezóny Dobrá Voda – Dragons byl mistrovský. A mistrovský pro Dragons Brno, kteří po výsledku 9:6 obhajují titul v nejvyšší soutěži družstev.