1.liga ČR

Druhé kolo nejvyšší soutěže začínalo v Brně již v devět hodin ráno. To bylo na pořadu dne první ze čtveřice utkání Uherčice – Doudeen. Velmi vyrovnaný zápas rozhodla čtvrtá směna, kdy Doudeen vyhrál na čtyřech stolech (celkově 10:6). V 11:15 hod přijely na své dva zápasy Pečky, oba však prohrály (8:13 s Uherčicemi a 5:17 s SHL Brno). V posledním utkání dne nestačili Doudeeni hlavně zásluhou nepovedené první směny (0:4) na SHL Brno a podlehli jim celkovým poměrem 5:12.

To ve Žďáru nad Sázavou se hrálo klasické trojutkání se startem v deset hodin. Domácí zde neuspěli ani s týmem Dragons Brno ani se soupeřem z Mostu a stále čekají na první letošní výhru. Dragons pak na závěr dne udolali Most 6:1!

Do třetice se bojovalo o prvoligové body v Boskovicích. Domácí jako lídr prvoligové tabulky zde vyzval průběžně druhou Prahu a ostravské Šprtmejkry, kteří letos do soutěže ještě nezasáhli. No a premiéra to byla v podání Šprtmejkrů znamenitá. Oba průběžně vedoucí celky porazili a zařadili se tak do dlouhé fronty kandidátů na letošní prvoligový titul. Domácí pak alespoň výhrou nad Prahou uhájili průběžné první místo v soutěži.

Třetí kolo nejvyšší soutěže se odehraje na jihu Moravy. Dragons hostí v Holasicích SHL Brno a Uherčice, Doudeen v brněnských Bohunicích ostravské Šprtmejkry a Pečky.