Most – ČP12

V neděli 16. prosince se v Mostě konal další z turnajů Českého poháru 2013. Ten byl součástí United Energy víkendu stolního hokeje kdy v sobotu hostila 15. základní škola v Mostě mistrovství ČR v táhlovém hokeji, v neděli pak již zmiňovaný turnaj kategorie ČP12.

Na startovním poli se sešlo 60 hráčů a hráček, kteří poměřili síly v 6 kolech. Hrálo se opět švýcarským systémem utkání na 3×6 minut (bez prodloužení).

Celkové pořadí ovládli hráči z Brna. Turnaj vyhrál Martin Kučera (SHL SDS EXMOST Brno) před svým oddílovým kolegou Jaromírem Procházkou. Radost domácím pak udělali celkově třetí Kamil Blažek (BHC AB STAIN Most) a zejména zástupci jednotlivých kategorií. Mezi ženami byla totiž nejlepší Daniela Uherová (BHC 15.ZŠ Most), starší žáky vyhrál Tomáš Pohanka (BHC Most) a kategorii mladších žáků ovládl Vojtěch Jandečka (BHC 15.ZŠ Most).

Ještě před koncem roku nás čekají 4 expres turnaje. V Dobré Vodě, Žďáru nad Sázavou, Uherčicích a Stochově. Nespočet dalších akcí najdete také v kalendáři akcí na rok 2013.