Českomoravský pohár družstev

Letošní Českomoravský pohár družstev se odehrál za účasti 23 družstev z celé České republiky v prostorách Základní školy u Roháčových kasáren Praha.

Stejně jako v loňském roce i tentokrát byla družstva nalosována do pěti skupin. Tři pětičlenné skupiny /A,C,E/ měly hrací prostor ve velké tělocvičně, dvě čtyřčlenné /B,D/ sehrály své zápasy v malé tělocvičně. O postupujících do nedělního finále se rozhodovalo ve všech skupinách až v posledním kole, tak vyrovnané byly sobotní boje v základních semifinálových skupinách.

Po sobotních dramatech přišla v neděli „nuda v Praze“, o vítězi (SHL WIP Reklama Dobrá Voda) bylo rozhodnuto již po třech odehraných kolech. Po čtvrtém kole si zajistil svými výkony druhou příčku tým BHC Dragons Modřice a bojovalo se již pouze o bronzovou příčku. Tu při rovnosti tří družstev vybojovali díky nejlepší zápasové bilanci boskovičtí orli.

Díky všem družstvům za účast v letošním ročníku a pořadateli za vynaložené úsilí i trpělivost při přípravě a realizaci této náročné akce.