1.liga ČR

Už více než rok a půl drží neporazitelnost v nejvyšší soutěži stolní hokejisté z Dobré Vody. Jejich posledním přemožitelem se stal 20. října 2012 tehdy mistrovský tým Šprtmejkrů. Od té doby jsou dobrovodští suverénní, v aktuálním kole zdolali Prague NHL i dosud neporažené Uherčice a připsali si další dvě výhry do tabulky. Ze vzájemného souboje Uherčic a Prahy vzešla remíza 10:10 což lze považovat při letošní formě Bizonů za velké překvapení. Pro Prahu to byly letos premiérové body.

S pětičlennou výpravou dorazil do Brna nevyzpytatelný Most. Absence hráče na střídání i velká cestovní vzdálenost byla na mosteckých znát a po boji podlehli poměrem 7:10 jak domácímu SHL Brno tak týmu Šprtmejkrů. SHL Brno pak ztratil dobře rozehraný zápas se Šprtmejkry (po 3.směně 8:5). V posledních dvou směnách vyšli domácí bodově zcela naprázdno, naopak ostravští Šprtmejkři přidali 6 vítězných bodů a dotáhli zápas k vítězství 11:8.

Další kolo první ligy družstev je v programu za tři týdny. Trojutkání hostí Uherčice, Stochov a Ostrava, ve hře bude osmnáct prvoligových bodů.

Kompletní výsledky: 1.liga_2014 – tabulka