Ostrava – ČP36

Na třetím ze čtveřice velkých kvalifikačních turnajů (ČP36) se sešlo 61 účastníků. Nedorazila spousta hráčů z Čech, kteří zřejmě zkusí své štěstí v posledním kvalifikačním turnaji jež se odehraje v sobotu 8.listopadu v Praze, i tak byl k vidění kvalitní šprtec díky účasti předních borců Českého poháru 2014.

Vítězstvím v turnaji se do jeho čela katapultoval Jakub David (BHK Orel Boskovice), který se v poslední době prokazuje stabilní formou a navíc si vytvořil celkem slušný náskok. O pořádné pozdvižení se postaral druhým místem druholigový Pavel Vrbík (Šprtmejkři Ostrava), třetí místo obsadil lídr Doudeen Teamu Martin Vrána.

Vítězství mezi ženami dosáhla díky výbornému devátému místu Petra Zajíčková (BHL Žďár nad Sázavou), ve starších žácích si vedl nejlépe její oddílový kolega Martin Bednář. Do Kohoutovic letos již poněkolikáté putuje trofej za nejlepšího mladšího žáka díky Patriku Tirpákovi.

Následující měsíc slibuje opravdu dostatek šprtcových akcí, na programu jsou soutěže družstev a turnaje ve Žďáru nad Sázavou, Meziboří, Uherčicích a také slovenské Senici.

Turnajová tabulka: 27.09.2014 – OSTRAVA (ČP36)