1.liga ČR

Dva ladné kroky udělala Dobrá Voda na trojutkání v Mostě k tomu, aby štítek s jejím jménem letos zdobil putovní pohár první ligy. Přehrála poměrem 12:4 nepříjemný Doudeen Team a 10:6 domácí Most. Po vzájemném souboji obou poražených se radovali z vítězství Doudeeni.

Domácího prostředí využili k zisku čtyř bodů Boskovice, po vítězství nad Stochovem i SHL Brno jim patří třetí místo tabulky. Dosud neporažené SHL Brno přiživilo své naděje na účast v nádstavbě výhrou nad Stochovem 12:7.

Podruhé čtyřbodový zisk zaznamenali borci z Uherčic posílení dvojicí břeclavských hráčů Loučka / Kaňa. Hned na úvod dne přehráli Dragons Modřice nejtěsnějším poměrem 10:9, zdolali také tým Prague NHL 9:6. Praha jako jediný tým letos nebodovala, tříbodovým rozdílem (7:10) podlehla také modřickým Dragons.

Poslední kolo základní části 1.ligy družstev je na programu až po letních prázdninách. V sobotu 24. září budeme po trojutkáních v Dobré Vodě, Boskovicích a Praze znát tři družstva, které si to o titul rozdají v superfinále. Nutno dodat, že výsledky tohoto trojutkání se přičtou k výsledkům základní části.

Výsledky a statistiky – 1.LIGA 2016 – TABULKA