Do Boskovic přijelo 70 hráčů

První tzv. velký turnaj letošní sezóny, se konal v Boskovicích. Sjelo se 70 hráčů a každý odehrál sedm zápasů. Nejlépe si vedl Matin Vrána (THE Orel Bohunice), který ztratil body pouze v prvním zápase s Adamem Kuráněm (2:2). Druhý skončil domácí Jakub David, který prohrál pouze jednou a to ve čtvrtém kole s Miladou Vančurovou (1:4). Mia nakonec skončila třináctá a byla nejlepší mezi ženami. Bronz si odvezl Patrik Tirpák (Dragons Modřice). Patrik ztratil body s Miladou Vančurovou (1:1) a s Josefem Procházkou ml (1:2). Šestnáct bodů, stejně jako třetí, měli Procházka (Boskovice) a Bělohoubek (Dragons). Měli však horší pomocné body.

Mezi týmy vyhrály domácí Boskovice 1.819 bodů, 2.Dragons Modřice, 3.Gunners Břeclav, 4.BHC StarColor Most, 5.THE Orel Bohunice. Další týmy už nemají do hodnocení žádný bod Prague NHL, BHC Moravský Krumlov, SHL Brno, Šprti Mutěnice…

Nejlepším střelcem se stal Martin Boháček (Dragons) a Patrik Juchelka (SHL Brno). Oba vstřelili v sedmi zápasech 30 gólů. Pouhých sedm obdržených branek měl na svém kontě Pavel Nešpor (Zlatí rytíři Větrný Jeníkov) a Jozef Matuščín (BHC Most).

Nejlepším starším žákem byl sedmý Michal Trávník (Šprti Mutěnice), nejlepším veteránem 16. Jaromír Foltýn sen (Prague NHL). Nejlepšího juniora najdete až na 47.místě a vítězství míří do Mostu – Marek Těšitel. Nejlepší mladší žák je 55. Jaroslav Čech (Gunners Břeclav).

Výsledky

+ There are no comments

Add yours

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..