Do Modřic přijelo 71 hráčů, vyhrál Vrána

První turnaj Českého poháru 2020, vyšší kategorie (ČP12), se odehrál v Modřicích. Turnaj uspořádal místní tým Dragons, kteří pro propagaci udělali maximum. Celkem se do Modřic sjelo rekordních 71 hráčů, což je víc než například loni na ČP36 v Dobré Vodě. Byl to nejlépe-nejvíce obsazený turnaj (ČP12) za několik posledních let navíc vše zaznamenáno Českou televizí.

Nejlélepe si vedl mezi 6.koly Martin Vrána (THE Orel Bohunice). Vyhrál všechny svoje zápasy a vstřelil celkem 20 branek. Druhý skončil Simon Kaňa (Gunners Břeclav), který prohrál pouze s vítězem. Nebyl sám, protože jen jedinou ztrátu měli i další 4 hráči. Třetí nakonec skončil domácí Miroslav Škorpík, trenér české reprezentace.  Čtvrtý byl jeho týmový kolega Jaroslav Frankl a pátý Erik Stohanzl (Gunners Břeclav).

Kromě toho, že si hráči připsali vysoké bodové ohodnocení do Českého poháru (pro nominaci na MČR), prvních osm si připsalo body také do Masters (letos s finálový turnajem), ale také to byl první turnaj hodnocený do Českého poháru družstev. Nejvíce bodů získali hráči Gunners Břeclav 992 bodů. Druzí skončili domácí Dragons Modřice 990 bodů. Třetí místo Žďár nad Sázavou (465b), čtvrtý SHK Kadolec (237b) a pátí Šprti Mutěnice (236b).

Výsledky