Druhý turnaj v Břeclavi vyhrál Procházka

Po velmi dlouhé době se konal turnaj kategorie ČP24, který pořádal tým Gunners Břeclav. Na jih Moravy se sjelo 57 hráčů a hráček nejen z Moravy, ale i z dalekého Stochova. Motivací pro účastníky nebyly jen důležité body do pořadí ČP, ale i finanční prémie pro TOP 5 nejlepších hráčů celého turnaje, které si pro hráče přichystal hlavní organizátor, Jan Kocáb.

Nejlépe se dařilo Jaromíru Procházkovi, který šel do posledního kola s náskokem na své pronásledovatele, takticky uhrál remízu, která mu stačila na celkové vítězství v turnaji. Pohár za druhé místo putoval zásluhou Petra Navrátila do Stochova. Třetí místo obsadil mistr ČR 2016 v kategorii mužů, Jiří Nakládal.

Nejlepší ženou turnaje byla Petra Zajíčková, která obsadila krásné 6.místo. Jediný pohár pro domácí vybojoval nejlepší starší žák, Jan Doležal. Z rodiny Navrátilů to nebyl jen Petr, který se domů vrátil s pohárem, napodobil jej i jeho syn Daniel, který zvítězil v kategorii mladších žáků. V nevyhlašované kategorii juniorů pomyslně vyhrál Rostislav Brada z Bohumína.

Následující víkend vystřídají turnaj jednotlivců soutěže družstev. V sobotu 9.3. se v Boskovicích a Praze bude hrát 2.kolo 1.ligy, den po té zamíří druholigoví hráči na 2.kolo do Dobré u Frýdku Místku a do Břeclavi, kde si svou premiéru užije tým Sokolu Střelice.

Výsledky: 2.3.2019 BŘECLAV (ČP24)