Mostecký turnaj ovládli domácí hráči

Poslední únorový víkend se hrál turnaj kategorie ČP12 v Mostě. Dorazilo 34 hráčů z různých klubů (Dobré Vody u Českých Budějovic, Prahy, Meziboří a Mostu). Vítězem se stal Ondřej Müller (BHC Most), který potvrdil skvělou formu v úvodu sezóny. Ondra byl vyhlášen hráčem 1.kola 1.ligy. V první lize hájí barvy SHL Dobrá Voda u Českých Budějovic. Ztratil body jen ve třetím kole s Jaromírem Foltýnem sen (0:0).

Na druhém až čtvrtém místě, měli hráči stejnou bilanci -> 4 výhry a 1 prohru. Nejlepší pomocné body měl Michal Justra (BHC StarColor Most). Michal prohrál v posledním kole právě s vítězem 3:4. Třetí byl Vít Kůřil (BHC CorroTech Most), který prohrál ve čtvrtém kole s Michalem 0:1. Čtvrtý skončil Roman Juříček (Prague NHL), který prohrál ve druhém kole s Ondrou 2:4. Roman se stal nejlepším veteránem. 

Nejlepším starším žákem se stal dvanáctý Tomáš Kodýtek (BHC StarColor Most). Nejlepší junior byl šestnáctý Oliver Čermák (BHC CorroTech Most). Nejlepší ženou byla 21. Foltýnová Mia (Prague NHL) a nejlepší mladší žák skončil 26. Dominik Koman (Netopýři Most). Nejlepším týmem a 10 bodů do Českého poháru si připsal BHC Most. Druhá Prague NHL (8 bodů), třetí SHL Dobrá Voda (6 bodů) a čtvrté místo SMSH Severozápad (4 body).  

Nejlepším střelcem turnaje se stal suverénně Roman Juříček (26 branek v 5 zápasech). Pouze čtyři branky v pěti zápasech dostal Vít Kůřil. Celkem padlo 427 branek v 85 zápasech (5,02 branky na zápas).

Výsledky turnaje (.xls)
Bulletin po 26.2.2023 (.xls)

+ There are no comments

Add yours

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..