1.liga ČR

Spanilá jízda za titulem pokračuje pro borce z Dobré Vody u po trojutkání ve Stochově. Přesvědčivě zdolali domácí a Dragons a mají na svém kontě šest výher bez jediného zaváhání. V utkání domácích s Dragony měli více štěstí v koncovce jihomoravané a vezou domů alespoň dva body za výhru 10:9.

Druhým týmem, který letos nepoznal porážky jsou i po pátém kole ostravští Šprtmejkři. V utkání se Žďárem a hlavně pak ve střetnutí s Prahou však ztrátě bodů nebyli daleko. Vítězství 11:7 a 9:8 jsou nepřesvědčivá, avšak v tabulce znamenají čtyři bodové přírůstky. V souboji dvou poražených týmů zaznamenal vítězství tým z Vysočiny a poslal pražany na nelichotivou poslední příčku prvoligové tabulky.

Trojutkání Uherčice – Doudeen – Most přineslo hned dvě překvapení. Prvním byl výborný výkon mosteckého áčka, který zdolal oba favorizované soupeře. Druhým bylo nekonečné čekání na zápisy odeslané z Uherčic. Ty se špatnou adresou zůstaly v poštovní úschově a byly tak k dispozici až s více než týdenním zpožděním. Nepamatuji, že by se na ligové výsledky a statistiky čekalo někdy tak dlouho.

Tak hlavně že se nakonec našly 😉

Prvoligový šprtec je na programu až v říjnu a nabídne mimo jiné pikantní souboj dvou neporažených týmů Dobré Vody a ostravských Šprtmejkrů.

Kompletní výsledky: 1.liga_2014 – tabulka