Most – ČP12

Třetím turnajem střední kategorie (ČP12) v sezóně 2015 byl mostecký StarColor Cup. Do prostor 15.základní školy v Mostě vyrazilo na šprtec 42 účastníků, především hráčů z regionu.

Úspěch na stupních vítězů však slavili hosté. Pohár pro celkového vítěze měnil bydliště o třista kilometrů, zásluhou Martina Kučery (SHL SDS EXMOST Brno) se totiž stěhoval do Brna. Na stupně vítězů Kučeru doprovodila dvojice hráčů Sokola Stochov-Pečky, stříbrný Václav Tůma a bronzový Patrik Purket.

V tradičně početně zastoupených žákovských kategoriích už ale plně úřadovali domácí hráči. Lukáš Michálek (Netopýři Most) vyhrál mezi mladšími žáky, Dominik Tóth (BHC 4.ZŠ Most) mezi žáky staršími. Nejlepší ženou se stala Daniela Uherová (BHC StarColor Most „B“)

Za týden pokračuje Český pohár 2015 dalším turnajem a zbystřit by měli především ti, kteří letos usilují o postup na mistrovství ČR v Ostravě. Na turnaji ČP36 v Brně se totiž budou rozdávat veliké kvalifikační body, očekává se ke stovce hráčů z různých koutů republiky.