1.liga ČR

Pořádný poprask způsobilo trojutkání v Modřicích. Nikdo z pamětníků si nevzpomíná, že by někdy v nejvyšší soutěži družstev skončily všechny zápasy v trojutkání remízou. Když tedy večer po utkání došly na mobilní telefon výsledky družstev Dragons, Doudeenu a Stochova se třemi remízami, považovali jsme SMS zprávu nejdříve za vtípek. Opak byl pravdou!

To v Králově Poli, kde hráli domácí s Uherčicemi a Mostem i přes vyrovnané zápasy k dělbě bodů nedošlo. SHL Brno po dvou těsných výhrách nad Uherčicemi (8:7) a nad Mostem (10:8) zůstává na čele tabulky. Nejtěžší zápasy má ale zřejmě teprve před sebou. Uherčice s přehledem přehrály Most a slaví první letošní vítězství.

Zajímavé věci se děly i v Praze, kde Boskovice obraly po výsledku 10:10 o jeden bod Dobrou Vodu. Oba soupeři pak přehráli domácí Prague NHL. Zde předvedl herní koncert Jakub David, který zakončil herní den s bilancí čistých desíti výher a skóre 36:7 – to se jen tak nevidí.

Třetí kolo nejvyšší soutěže družstev je na programu za čtyři týdny – v sobotu 21. května. Prvoligové trojutkání tentokrát hostí Boskovice, Uherčice a Most.

Výsledky a statistiky – 1.LIGA 2016 – TABULKA