Letní turnaj vyhrál Jan Hron

V rámci 6.ročníku šprtcového soustředění pro mládež byl premiérově pořádán turnaj ČP12 v nádherném prostředí rekreačního střediska Borovina nedaleko Vranova nad Dyjí. Turnaje se zúčastnila kromě 24 účastníků soustředění z Břeclavi, Mutěnic a Modřic také dvojice hráčů z dalekého Mostu Jozef a Jan Matuščínovi. Turnaj neměl výhradně 1 favorita, zvítězit mohlo klidně kolem 10 různých hráčů, protože každý během BH campu měl svou nejlepší formu v jiný den a nesmíme ani zapomínat na hráče z Mostu, kteří přispěli výborné atmosféře na turnaji. 
 
Před posledním kolem měl jedinou ztrátu Adam Kuráň, s dvoubodovou ztrátou čekala na Adamovo zaváhání dvojice hráčů Jan Hron a Jan Doležal. První jmenovaný se v posledním kole utkal právě s Adamem, celou dobu to spíše vypadalo na bezbrankovou remízu, ale v poslední minutě zápasu i s notnou dávkou štěstí vstřelil gól na 1:0. Na stole číslo 2 si poradil Jan Doležal s Matoušem Loučkou. S celkovou bilancí 4-1-0 tak zůstali na topu pořadí Jan Doležal a Jan Hron a začala honba za pomocnými body, Hronovi protihráči získali na turnaji více bodů, a tak se mohl radovat z vítězství. 
Na 2.místě skončil tedy, zároveň nejlepší junior turnaje, Jan Doležal. Stupně vítězů uzavřel Adam Kuráň. Nejlepším veteránem turnaje se stal Petr Švéda a nejlepší starším žákem Michal Trávník. (oba Mutěnice) Nejlepším mladším žákem byl břeclavským Tobiáš Valoušek.
 
Turnaj ČP12 byl zpříjemněním náročného, ale pro budoucnost šprtce užitečného týdne. Příští rok se uvidíme v Borovině zase. 🙂  
 
Simon Kaňa
 

+ There are no comments

Add yours

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..