Ondřej Frýba vyhrál turnaj v Meziboří

Do Meziboří se sjelo 44 hráčů z celé republiky. Dokonce přijeli i hráči z Mutěnic a Brna. Šprti Mutěnice si díky tomu, připsali důležité body do Českého poháru družstev. Na prvních třech místech skončili hráči bez prohry. Vítězem se stal Ondřej Frýba, který za celý den remizoval pouze jednou (2:2 Foltýn sen.). Díky lepším pomocným bodům skončil Jaromír Foltýn sen. (Prague NHL) druhý. Vítěz kategorie veteránů měl bilanci čtyř výher a dvou remíz (kromě remízy s vítězem také 1:1 s Hasilem). Třetí skončil Matyáš Vaníček (StarColor Most). Ten si připsal dvě remízy, a to 0:0 s Justrou a 0:0 s Krmenčíkem.

Nejlepším střelcem turnaje se stal Oliver Čermák, který dal 27 branek. Njejlepší obranou se prezentovali Ondřej Müller a Michal Justra. Oba dostali v šesti zápasech čtyři góly.

Nejlepším žákem byl pátý Dalibor Sem (StarColor Most). Nejlepší junior byl ze stejného oddílu na desátém místě Oliver Čermák. Nejlepší ženou se stala Mia Foltýnová (Prague NHL) na 16.místě. Na 24.místě skončil nejlepší mladší žák Dominik Koman z klubu Netopýři Most .

Výsledky turnaje (.xls)
Bulletin po 2.4.2023 (.xls)

+ There are no comments

Add yours

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..