Pražský kvartál vyhrál Jan Matuščín z Mostu

V Praze hrálo 66 hráčů o body pro kvalifikaci na mistrovství ČR. Nejlépe si vedl Honza Matuščín, který sice v posledním kole prohrál 2:5 s Honzou Doležalem (Gunners Břeclav), ale vzhledem k tomu, že i Matyáš Vaníček prohrál s Ondřejem Frýbou (2:3) spadlo mu do klína první místo. Stejně jako Honza M. i Matyáš hájí barvy StarColor Most. Třetí skončil právě Honza Doležal. Na čtvrtém a pátém místě skončili bratři Frýbové (StarColor Most). Mosteckým hráčům prostě pražský turnaj vyhovuje. Až za nimi skončili favorité Procházka O. (Boskovice), Kaňa S. (Gunners Břeclav), Škorpík M. (Dragons Modřice) či Juchelka P. (SHL Brno). 

Nejlepším střelcem turnaje se stal celkově osmý Tomáš Fleišman (SHL Dobrá Voda), který dal 29 branek v sedmi zápasech a ani jednou neprohrál.  Nejlepší defenzivu ukázal osmnáctý Michal Justra (StarColor Most), který měl jednu prohru a celkově dostal 2 branky v sedmi zápasech.

Nejlepším rozhodčím se stal stejně jako vždy Jaromír Foltýn sen. (Prague NHL), který odpískal všech sedm hracích kol. Čtyři remízy v sedmi zápasech (tzn. nejvíc) měli na svém kontě Jan Gabriel Hajduch (Šprti Mutěnice) a Mia Foltýnová (Prague NHL).

Už je jasné, že na finálový turnaj Masters se kvalifikovali Martin Vrána (The Orel Bohunice) a Matyáš Vaníček. Poslední turnaj se bude hrát 11.listopadu v Mostě. 

Výsledky turnaje a aktuální pořadí Českého poháru