První turnaj ve Větrném Jeníkově

Dne 9. března 2024 se ve Větrném Jeníkově konal první turnaj ve stolním hokeji kategorie Billiard Hockey Šprtec pod názvem „Solstarium Cup.“ Tento historický moment byl završen významnými výkony hráčů.

Vítězem turnaje se stal boskovický Josef Procházka, který předvedl brilantní dovednosti a odnesl si titul prvního šampiona Solstarium Cup. Domácí hrdina Pavel Nešpor obsadil druhé místo, přičemž jeho vášnivé vystoupení potěšilo místní fanoušky. Třetí pozici obsadil Matyáš Vaníček z týmu BHC Most, přinášejíc také výrazný příspěvek k síle a rozmanitosti turnaje.

Poděkování:
Tímto bychom rádi vyjádřili velké poděkování našemu hlavnímu sponzorovi, Solstarium, za jejich štědrou podporu, která umožnila uspořádání tohoto nezapomenutelného turnaje. Děkujeme také městu Větrný Jeníkov a místní škole za jejich podporu a hostinnost, díky nimž se mohl Solstarium Cup stát skvělou sportovní událostí ve prospěch naší komunity. Těšíme se na další spolupráci a ročníky tohoto vzrušujícího stolního hokeje.

Účastníci:
Na tento úžasný turnaj si našlo cestu neuvěřitelných 74 hráčů, kteří svými vášnivými zápasy přispěli k vytvoření nezapomenutelné atmosféry na hokejových stolech. Jejich odhodlání a dovednosti zdůraznily sílu a popularitu Solstarium Cup 2024. Děkujeme všem hráčům za jejich účast a vášeň pro stolní hokej. Těšíme se na setkání v dalších ročnících.