1.liga ČR

V sobotu 15. září se na třech místech republiky opět rozběhla 1.liga družstev. Na programu totiž bylo její předposlední kolo.

V bohunické orlovně se prvoligové body rozdělovaly ve prospěch všech zúčastněných. Uherčice si odvezly jeden bod za remízu 9:9 s domácím Doudeen Teamem, Boskovice dva prvoligové body za výhru 16:6 s Uherčicemi. Utkání Doudeen Team – Boskovice pak skončilo poměrem 11:6 a tak domácím zůstaly doma body tři a drží průběžnou druhou příčku.

O medailovou naději přijel do Žďáru nad Sázavou bojoval také brněnský Exmost. Po dvou výhrách nad domácími a Saints zůstává brněnský celek na třetím místě, pro Žďár i Stochov bylo šesté kolo posledním kolem v soutěži.

Žádné komplikace v cestě za titulem nepřipustili ani v předposledním kole borci z Dobré Vody. Přehráli mistrovské Šprtmejkry i tým Prague NHL.

O titulu se rozhodně v posledním kole 1.ligy družstev v trojutkání Doudeen Team – Dobrá Voda – Dragons. Poperou se o něj domácí Doudeeni a Dobrá Voda. Ta má vše ve svých rukou a stačí jí k zisku trofeje vyhrát s Doudeeny nebo Dragony, domácí naopak musí čekat na dvojí zaváhání svého soupeře a sami být pokud možno 100%ní.