1.liga ČR

V Praze a na dvou místech v Brně pokračovala první liga družstev svým druhým kolem. Zatímco první kolo nepřineslo žádné překvapení a vyhráli vždy hosté, v dnešním kole jsme zaznamenali dvě výhry domácích – papírově slabších týmů (z hlediska výsledků loňského ročníku).

První z výher se zrodila v brněnských Bohunicích, kde Doudeen Team podlehl Šprtmejkrům z Ostravy. Obě zmíněná družstva si pak poradila (i když těsně) se Sokolem Stochov-Pečky.

O pár kilometrů opodál – v Králově Poli zaznamenaly výborný start do sezóny Uherčice. Poměrem 9:8 zdolaly Boskovice a domácí SHL Brno. Oba poražené kluby zdolaly celkem jednoznačně Žďár nad Sázavou a tak připsaly alespoň dva body do ligové tabulky.

Body dle papírových předpokladů se rozdělovaly v Praze. Čtyři body veze domů BHC Dragons Modřice po vítězství nad Mostem i Prahou. Nutno dodat, že výhra nad Mostem 9:8 se rodila velmi těžce a ke zrodu dalšího překvapení moc nechybělo. Po přesvědčivé výhře nad Prahou 17:6 si odvezli z velkoměsta dva body mostečtí hráči.

Kompletní výsledky: 1.liga_2014 –  tabulka